První obrázky z traileru Avengers: Age of Ultron

Vydáno: 23.10.2014 06:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Avengers: Age of Ultron je bezpochyby jedním z nejočekávanějších filmů roku 2015. A jelikož je trailer za dveřmi, unikly na internet jeho první screeny, na které se můžete podívat po kliknutí na odkaz.
29. října, 1 hodina ráno. Přesně v tu chvíli bude mít premiéru první trailer na očekávanou komiksovku Avengers: Age of Ultron, která proběhne za příležitosti odvysílání nového dílu seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. na stanici ABC. Těžko říct, zda půjde o ten z Comic Conu, nebo o mnohem střídmější záležitost, fanoušci se však mohou začít těšit, že velkofilm Josse Whedona konečně odhalí svá hlavní lákadla. Zrovna v tomto týdnu bylo oznámeno, že dvojka Avengers bude obsahovat nejvíce triků ze všech marvelovských filmů - že by se naplnily vize zachycené na concept art plakátech?

Aby bylo čekání na první záběry snesitelnější, odhalil server ScreenCrush dvě fotografie z nadcházejícího traileru - jedna zachycuje Starkovo nové brnění zvané Hulkbuster (z názvu asi poznáte, k čemu slouží), druhá zase vzezření hlavního záporáka Ultrona, jemuž hlas a "pohyby" propůjčil James Spader

Screeny z traileru najdete výše v galerii. Snímek dorazí do kin 30. dubna 2015.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY