The Gambler: Vyhublý Mark Wahlberg hazarduje v teaseru

Vydáno: 23.10.2014 09:00 - | foto: facebook tvůrce

Mark Wahlberg ubral v novém filmu svalové hmoty a převtělil se do role profesora literatury, kterému se hazardování vymkne z rukou. Remake stejnojmenného snímku z roku 1974 režíruje Rupert Wyatt (Zrození Planety opic).
Plakát filmu  / The GamblerNalevo je plakát, níže necenzurovaná upoutávka na film The Gambler. Pokud vám název něco říká, je to z toho důvodu, že před čtyřiceti lety vstoupil do kin stejnojmenný snímek, jehož je ten s Markem Wahlbergem remakem, tj. předělávkou. Docela nezvyk, předělávat opravdu starší počin, nikoliv pár let úspěšnou novinku s potenciálem, jako se stalo zvykem.

Ještě zvláštnější je, že z na první pohled žánrovky, ve které se správný člověk na špatné cestě zaplete s nesprávnými lidmi, chce studio udělat potenciálního oscarového kandidáta. Scénář? William Monahan, který napsal Skrytou identitu. Režie? Rupert Wyatt, který si udělal jméno prequelem/rebootem Zrození Planety opic. Upoutávka níže naznačuje, že bychom se mohli dočkat něčeho opravdu zajímavého, když staví na dobře napsaném monologu (s dialogovu pointou) a ne na násilných či sexuálně explicitních atrakcích.

Necenzurovaný teaser filmu The Gambler


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY