Jurský svět otevírá své brány na prvním plakátu

Vydáno: 15.10.2014 12:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Čtvrtý díl série Jurský park ponese název Jurassic World a bude se odehrávat o 22 let později než první díl v již fungujícím dinosauřím parku. První plakát naznačuje, že by výsledný film mohl být temnější.
Jurassic World má premiéru 11. června příštího roku - z třetího pokračování dinosauří série jsme dosud viděli jen sérii fotografií, logo a concept art plakát z Comic Conu. Mělo by se ale začít blýskat na lepší časy. Jak totiž bývá u hollywoodských blockbusterů zvykem, samotná kampaň začíná mnohdy více než půl roku před samotným uvedením v kinech. Konkurence je totiž velká, tak je nutné na film dlouho dopředu upozornit. Jako třeba prvním oficiálním plakátem, který právě režisér Colin Trevorrow zveřejnil na svém twitteru.

"Park je otevřen," hlásá potemnělý plakát zahalený v kouři, který nabízí známé logo série ve skoro černobílých barvách. Znamená to snad, že se dočkáme mnohem temnějšího pokračování? Zatím lze jen těžko odhadovat. Napovědět by nám však mohl první trailer, který bychom měli vidět ještě letos (mluví se o uvedení před Interstellar, ale spíše to vypadá až někdy na prosinec). Studio Universal už ho testovalo na několika divácích - podle popisků kolujících po internetu máme čekat spoustu nových druhů dinosaurů, stejně jako návrat starého dobrého Jurského parku.

Plakát si prohlédněte výše v galerii, stejně jako několik starších fotografií.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY