Kdo si zahraje bondgirl v nové bondovce?

Vydáno: 10.10.2014 16:15 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Čtyřiadvacáté dobrodružství agenta 007 se začne zanedlouho natáčet, tudíž se začínají objevovat informace o castingu. Prvním ohlášeným jménem je herečka, která si zahraje osudovou bondgirl.
Fotografie z filmu Život Adéle / Filmu s prozatimním označením Bond 24 se ujme stejně jako Skyfall Sam Mendes. A protože je natáčení dalšího dobrodružství Jamese Bonda za rohem (startuje v prosinci), začínají se objevovat první informace. Nic zatím není oficiální, ale britský deník Daily Mail zveřejnil zprávu o tom, že si bondgirl v nadcházejícím snímku zahraje francouzská herečka Léa Seydoux - tu si režisér do role vysnil už v průběhu letošního srpna, nyní to vypadá, že se ve filmu skutečně objeví.

Připojí se tak ke stávajícímu obsazení, které čítá stálice z předchozího dílu jako Daniel CraigRalph FiennesNaomie Harris a Ben Whishaw. Stránky také informují o tom, že má herečka v nejbližší době projít sérií kostýmních testů a kamerových zkoušek, aby se poté později mohla připojit k ostatním hercům na nácvik scénáře. Léa Seydoux platí v rodné Francii za jednu z nejrespektovanějších mladých hereček, nejvíce věhlasu jí přinesla loňská role v lesbickém dramatu Život Adéle, které zároveň vyhrálo Zlatou palmu na festivalu v Cannes.

Natáčení studiového velkofilmu pro ni na druhou stranu nebude také úplná novinka - v menších rolích se objevila například ve snímcích Hanebný panchartiMission: Impossible - Ghost Protocol nebo Grandhotel Budapešť.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY