Co bude v mládeži nepřístupném sestřihu Postradatelných?

Vydáno: 09.10.2014 05:00 - | foto: Impawards

Akční béčko Postradatelní 3 konečně splnilo, co fanoušci od série očekávali už v případě prvního a druhého dílu: akci jako za starých dob. Bohužel ale na film málokdo přišel, protože před premiérou unikl screener.
Wallpaper filmu Expendables: Postradatelní 3 / The Expendables 3Producenti, tvůrci a herci ale doufají, že fanouškovská základna si film pořídí na nosičích pro domácí kina. Již dříve Sylvester Stallone avizoval, že na DVD/Blu-rayi bude mládeži nepřístupný sestřih, který by neměl pouze přidávat vulgarismy a explicitní násilí. Bylo přislíbeno, že jednu postavu čeká alternativní - od kinoverze se odlišující - osud. Nebudeme ale prozrazovat kterou, ovšem je otázkou, která varianta vyprávění bude považována za oficiální při případné realizaci čtvrtého dílu. 

Novinkou je, že Expendables: Postradatelní 3 nebudou mít na DVD/Blu-ray hodnocení přístupnosti, což znamená, že komise MPAA neudělí rating. Předpokládá se ale, že kdyby film dostala na "schválení", bude to Rko, jelikož je přislíbeno, že nová verze bude obsahovat "víc akce, víc explozí, víc soubojů - větší počet mrtvých". A nejspíš padne i nějaké to sprosté slovo.

Fanoušci, kteří přístupnost PG-13 (mládeži do třinácti let nevhodné) brali jako zradu, jelikož celou sérii vnímají jako poctou ultra brutálním akčňákům z osmdesátek, by tak měli být spokojenější. Už kinoverze byla velmi násilná, jenom v ní pouze dvakrát padlo slovo "fuck" (v nesexuálním slova smyslu) a byla minimalizována krev, což MPAA stačilo ke spokejnosti.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY