Nový tříminutový trailer na EXODUS udivuje epickým měřítkem

Vydáno: 01.10.2014 16:44 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Ridley Scott není troškař, proto je jeho další film označován rovnou jako jeden z největších. Stačí se podívat na nový tříminutový trailer a uvidíte, že s podobným měřítkem se opravdu nemůže chlubit každý film.
Říkal někdo Ben-Hur nebo Gladiátor? Z prvního jmenovaného si Ridley Scott zřejmě nevypůjčil jen konflikt mezi dvěma nejlepšími přáteli a biblickou tématiku, ale i masivní měřítko, které za pomocí trikových dokreslovaček může klidně aspirovat na jeden z nejrozmáchlejších filmů vůbec. Už featurette naznačovaly, že v EXODUS: Bohové a králové bude na hollywoodské poměry nebývale mnoho skutečných komparzistů, lokací a rekvizit, nejnovější trailer to jen potvrzuje.

Rozehrává se v něm totiž nebývale rozmáchlá podívaná, které by klidně mohla být Scottovým dalším Gladiátorem. Samozřejmě s přidaným biblickým elementem, který zde zajišťuje deset trikově vyvedených ran egyptských, jenž předcházely odchodu otroků z Egypta do Země zaslíbené vedených Mojžíšem (Christian Bale). Tříminutová upoutávka ostatně nabízí kromě dramatického střetu mezi ním a Ramsesem (Joel Edgerton) spoustu scén, které táhnou výsledek k epickému (fantasy) blockbusteru, jenž by klidně o Vánocích mohl konkurovat i Hobitovi. Necháte si ho nadělit pod stromeček?

Trailer zhlédněte níže. V galerii najdete také tři nové fotografie.

Originální trailer filmu EXODUS: Bohové a králové


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • :) (markus, 02.10.2014 18:13) Reagovat

    Milujem takúto tematiku, obzvlášť režiséra Ridleyho Scotta a jeho diela. Takže na film sa nesmierne teším a verím, že do v podstate biblického príbehu pridá niečo trošku (ne)biblického, ktoré zase rozvíri stojaté vody dlhé stáročia predpojatých utvrdených názorov na isté veci o našej minulosti... nech si to vysvetlí každý ako chce ;)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY