Dostane Obi-Wan Kenobi spin-off Star Wars?

Vydáno: 15.09.2014 11:35 - Martin Bubrín | foto: 20th Century Fox

Další týden, další porce drbů ze světa Star Wars. Ten nejnovější se přitom netočí okolo netrpělivě vyhlížené Epizody VII, ale okolo budoucích spin-offů, z nichž by se jeden mohl točit okolo známého mistra Jedi.
Ewan McGregor ve filmu Star Wars: Epizoda II - Klony útočí / Star Wars: Episode II - Attack of the ClonesSpin-offy Star Wars jsou už dlouho potvrzenými projekty, které se přesně vpasují mezi tři díly nové trilogie v letech 2016 a 2018. O čem, respektive o kom budou, to ale zřejmě ještě neví ani jejich režiséři Gareth Edwards (Godzilla), jenž natočí první film, a Josh Trank (Fantastická čtyřka), který se postará o druhý. Záhada, zda se některý ze spin-offů bude točit okolo Hana Sola, Yody, pilotů X-Wingu nebo Boby Fetta, nyní přidává dalšího potenciálního tahouna, a tím není nikdo jiný než Obi-Wan Kenobi.

Populární mistr Jedi, který učil používat Sílu Anakina Skywalkera, by se podle fanouškovské stránky MakingStarWars.net, která se každým dnem hemží spousty informací, měl dočkat vlastního dobrodružství. "Spin-off filmy se měly původně držet dále od postav Jediů nebo Sithů. Nyní ale slyšíme, že kvůli Obi-Wanově popularitě (fanoušci pro něj hlasovali na oficiální stránce atd.) začíná umělecký tým pracovat se scenáristou na concept-artech Obi-Wanova filmu."

Informace má samozřejmě k něčemu oficiálnímu daleko, ale i tak by realizace filmu s touto postavou nebyla vůbec marná. A to hlavně díky tomu, že by se k roli mohl znovu vráti Ewan McGregor, který v jednom z rozhovorů zmínil, že by si Obi-Wana ihned s radostí zopakoval. Uvidíme.

Star Wars: Episode VII dorazí do kin 17. prosince 2015.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Já bych nejvíce uvítal spin off Count Dooku :)... (Anonym, 15.09.2014 11:42) Reagovat

    Já bych nejvíce uvítal spin off Count Dooku :)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY