Remake Total Recall potáhne Colin Farrell

Vydáno: 13.01.2011 09:42 - Zbyněk Kubín | foto: Facebook tvůrce

Producent Neal Moritz prozradil i další zajímavosti
Colin Farrell ve filmu OndineJe to definitivní: v připravovaném remakeu známé Verhoevenovy sci-fi si hlavní roli zahraje irský rebel Colin Farrell. Spekulovalo se o tom již nějaký čas, ale až nyní producent filmu Neal Moritz potvrdil v rozhovoru pro server Collider, že čtyřiatřicetiletá hvězda už podepsala smlouvu a připravuje se na roli. A kromě typického producentského chvástání o tom, že uvidíme, co jsme ještě neviděli, prozradil i řadu dalších podstatných detailů o nové verzi příběhu z pera Philipa K. Dicka.
Nový Total Recall, jehož režie se ujme Len Wiseman, by měl být výrazně bližší Dickově předloze než původní film a velkým rozdílem má být to, že se nepodíváme do vesmíru. Namísto cestování na Mars se přesuneme jen na opačnou stranu Zeměkoule. To sice nezní zas tak zábavně, ale nesmíme zapomínat, že příběh se odehrává v daleké budoucnosti, města jsou přelidněná a rostou do závratných výšek (Pátý Element 2?), takže i na modré planetě bude dost místa pro vytvoření fantastického světa.
Ten si však nevychutnáme ve 3D, neboť u Sony se dohodli, že třetí rozměr by se k filmu nehodil. Toto rozhodnutí v době, kdy se ve 3D valí do kin takřka všechno, co sci-fi a fantasy alespoň trochu připomíná, je hodno respektu. Což ale neznamená, že by na novém Total Recall chtěli producenti nějak šetřit. Dle Moritzových slov půjde o skutečně velký a nákladný biják, výrazně dražší než současné soňácké novinky Zelený sršeň a Světová invaze: Bitva o Los Angeles.
Natáčení odstartuje v Torontu 15. května letošního roku.
zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • .. (jozka cerny, 13.01.2011 20:34) Reagovat

    nejspis to bude zas popkornova kravina,ale jsem rad za absenci otravneho 3D,moru dnesnich mainstreamovych filmu

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY