Děsivý soumrak nad městěm v traileru

Vydáno: 11.09.2014 21:00 - | foto: facebook tvůrce

Dlouho jste neviděli logo studia Orion Pictures? Scházelo vám? Pokud ano, můžete se na něj podívat v upoutávce na horor Děsivý soumrak nad městem.
Fotografie z filmu  / The Town That Dreaded SundownThe Town That Dreaded Sundown je kultovní americký horor z roku 1976, který u nás není příliš známý (ani mezi žánrovými fanoušky). Letos by do distribuce měla vstoupit nová verze, která by neměla být pouhým remakem, ale (i do jisté míry) pokračováním navazujícím na předchozí snímek. Vraždí stejný vrah, nebo jenom někdo, kdo ho napodobuje? A jakou roli v tom sehrává přeživší dívka, kterou si zvolil pro "komunikaci" s okolím?

Jak se to ale se vztahem k originálu bude mít, se první diváci dozví na akci zvané Fantastic Fest, kde bude první projekce určená pro veřejnost, resp. festivalové publikum.

Pod režií The Town That Dreaded Sundown je podepsán Alfonso Gomez-Rejon, který má zkušenosti s hororem ze seriálu American Horror Story. Scénář napsal Roberto Aguirre-Sacasa, který je zodpovědný za nepříliš povedený remake Carrie, jehož nedostatky byly spíše v castingu a neadekvátních aktualizacích. Na upoutávku se podívejte níže.


Upoutávka k filmu The Town That Dreaded Sundown (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY