Steve Carell dává Americe naději v traileru na Foxcatcher

Vydáno: 28.08.2014 21:00 - | foto: facebook tvůrce

Zatímco začal festival v Benátkách, v nových upoutávkách se připomínají ceněné tituly z Cannes. Jedním z nich je i americké sportovní drama Foxcatcher, které kromě traileru přichází i s plakátem.
Foxcatcher. Jednoznačně nejdiskutovanější americký film na letošním festivalu v Cannes. Cena za režii pro Bennetta Millera. A nekriticky nadšené ohlasy, které předjímaly úspěchy v oscarovém klání. Podobné snímky to mají ale těžké, protože na ně mnozí Akademici stihnou do konce roku zapomenout a dají přednost jinému titulu. Proto je kampaň postupná a Akademii připomíná, že by neměla zapomenout na dva protagonisty z filmu ztvárněné Channingem Tatumem a Stevem Carellem.

Zatímco předchozí plakát a teaser kladl důraz na Tatumova sportovce, nová upoutávka spolu s plakátem zdůrazňuje Carrelova trenéra. A pokud mají na Oscarech něco rádi, je to přerod herce - a Carell zde hraje někoho, kdo nejenom že díky make-upu nevypadá jako on, ale navíc je typ role vzdálený komediálním apatowovkám i na festivalech oblíbených indie dramediím.

Na trailer se můžete podívat níže, v galerii je plakát k nahlédnutí ve větším rozlišení.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY