Eleanor Rigby mizí v upoutávce

Vydáno: 16.08.2014 13:00 - | foto: facebook tvůrce

Ned Benson je režijní debutant, kterému se jako svou prvotinu povedlo natočit rovnou tři filmy: Zmizení Elanor Rigby. Jak je to možné? Jednoduše, ale o tom více - spolu s upoutávkou - v článku.
Fotografie z filmu  / The Disappearance of Eleanor RigbyZmizení Eleanor Rigby. Tak se jmenuje první celovečerní snímek režiséra a scenáristy Neda Bensona, který existuje v několika verzích. Klasický příběh o tom, jak on potká ji, respektive ona potká jeho, zamilují se a nakonec se rozejdou (ok, to už tak klasické není), je ozvláštněn zdvojením perspektivy. Zmizení Eleanor Rigby je totiž dvouhodinovým sestřihem dvou filmů, a to Zmizení Eleanor Rigby: On a Zmizení Eleanor Rigby: Ona

Obě části, uvedené na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech, bychom měli vidět koncem tohoto roku - konkrétně 6. 11. - v české kinodistribuci díky společnosti CinemArt.

Na nejnovější upoutávku (na společnou verzi) se můžete podívat níže. Jeho hraje James McAvoy, Ji Jessica Chastain. V dalších rolích jsou k vidění Bill Hader, Jess Weixler, Isabelle Huppert, Viola DavisWilliam Hurt a Nina Arianda. Snad bude rozšíření na dva pohledy na jeden vztah obohacující a nikoliv pouze nastavované, když se sestřih obou liší co do stopáže o "pouhých" sedmdesát minut (v neprospěch dvouhodinového sestřihu, samozřejmě).

Upoutávka k filmu The Disappearance of Eleanor Rigby (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY