Postradatelní 3 budou mít Rkový sestřih

Vydáno: 14.08.2014 19:00 - | foto: Lionsgate

Před premiérou druhého dílu Postradatelných bylo oznámeno, že se počítá s PG-13 verzí, na což fanoušci nezareagovali dobře, a tak do kin nakonec šlo Rko. Nářky fandů ale nezabránily nižší přístupnosti třetího dílu.
Fotografie z filmu Expendables: Postradatelní 3 / The Expendables 3Scenárista, producent a herec Sylvester Stallone PG-13 rating vysvětluje s poukazem na to, že s Expendables: Postradatelní 3 chtěli oslovit větší publikum. Jak se ale dá očekávat, stejně jako v případě prvního dílu vyjde DVD/Blu-ray, na kterém bude prodloužený (a necenzurovaný) sestřih. A to nejsou jediné změny, kterých by se Postradatelní měli dočkat.

Pozitivní je, že se dle všeho natočily mnohem odvážnější, násilnější a sprostší varianty scén, a tak by nemělo dojít k tomu, k čemu u dvojky. K pouhému přidání až příliš snadno rozpoznatelné digitální krve a několika nadávek, a to ještě v post-produkci.

Fotografie z filmu Expendables: Postradatelní 3 / The Expendables 3Míra explicitnosti (násilí, vulgarit) ovšem nebude jediným rozdílem, protože byly natočeny scény, které se do filmu s ohledem na stopáž nedostaly. A s jednou postavou by to v alternativním sestřihu mělo dopadnout jinak než v kinoverzi, ale nebudeme uvádět, o jakou se jedná a v čem bude odlišnost. Pokud to ale chcete vědět, protože jste film již viděli (dnes má svou oficiální českou kinopremiéru, nějaký pátek po netu koluje DVDScreener), podívejte se na záznam z tiskové konference. Otázka padne v cca šesté minutě, takže pokud umíte anglicky...


Tisková konference k filmu Expendables: Postradatelní 3 (2014).



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY