Holy blu-ray, Batman! Kultovní seriál vyjde v HD rozlišení

Vydáno: 28.07.2014 17:00 - | foto: facebook tvůrce

Nedávno bylo oznámeno, že všech 120 epizod kultovního hraného televizního seriálu Batman ze 60. let vyjde ve vysokém rozlišení na blu-rayi. Tiskový materiál vedle upoutávky sliboval, že bude více prozrazeno na Comic-Conu.
BD obal filmu  / BatmanV první polovině listopadu (konkrétně 11., pokud byste chtěli počítat dny) vychází ve Spojených státech amerických na třinácti blu-ray discích kompletní hraný celovečerní seriál Batman z 60. let. U nás téměř neznámý pořad je v zahraničí velkým kultem, protože k batmanovské legendě přistupuje s šedesátkovou uvolněností a výsměšností, což je důvod, proč si všech 120 epizod oblíbili vysokoškolští studenti. Jde totiž o ukázku campu, tj. hrdě pokleslého díla s (byť nezáměrnými) queer konotacemi, a tudíž o velkou zábavu.

Obraz bude ve 33:1 (80p), spolu se zvukem byl remasterován, aby odpovídal současným HD standardům. Na dvanácti discích se budou nacházet epizody, na zbývajícím - třináctém - disku bude více než tři hodiny bonusů. Pokud za přídavky nepočítáme obsah balení, kde kromě BD bude replika batmobilu, 44 karet a kniha Adam West Scrapbook

Fotografie z filmu  / Batman
A bonusy na nosiči? Především kolekce dokumentů. Hanging with Batman dá nahlédnout do světa Adama Westa, představitele titulního superhrdiny. Holy Memorabilia Batman! na fenomén nahlédne očima tří sběratelů. Odezvu prozkoumá i Batmania Born! - Building the World of Batman, která slibuje ukázat, jak fikční svět seriálu vznikl, včetně konkrétních návrhů. Bats of the Round Table bude diskuzí mezi Adamem Westem a dalšími celebritami. Ten bude hrdinou i dalšího featurettu Inventing Batman, in the Words of Adam West, kde zavzpomíná, jaké poznámky si psal do scénáře prvních dvou epizod. A poslední Na Na Na Batman! bude vzpomínkou hvězd a producentů. 

Upoutávka na Blu-ray vydání televizního seriálu Batman.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY