Toy Story nostalgie na Comic-Conu

Vydáno: 29.07.2014 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Na Comic-Conu to funguje tak, že v největší hale (nazvané H, přezdívané příznačně "Hell") jsou představovány nejočekávanější projekty. Neznamená to ovšem, že ostatní nestojí za pozornost. Toy Story je příkladem.
Plakát filmu  / Toy Story That Time ForgotVlevo vidíte plakát na Toy Story That Time Forgot, pod ním a v galerii jsou grafické návrhy k připravovanému svátečnímu speciálu. Ten měl mít původně podobu kraťasu, ale Johnu Lasseterovi přišlo, že postava Battlesaura je natolik zajímavá, že si žádá více času, než je pouhých šest minut. Podle všeho to vypadá, že bude mít nejenom sváteční speciál, který bude mít premiéru v televizi, ale i vlastní sadu hraček a nejspíš i animovaný seriál.

Ukázky, které byly na Comic-Conu odpromítány, sklidily nadšení, včetně twitterových "výkřiků" typu (parafrázujeme) "Nejlepší, co jsem letos viděl, a to jsem zhlédl pouze pár klipů". Příběh je osvědčený (návrat do pokoje v nebezpečném období, tj. po Vánocích, kdy děti dostanou nové hračky a na staré zapomínají), nové postavy ale údajně stojí za to.

Podívejte se na ně v galerii.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY