Simpsonovi budou mít nejdelší maraton

Vydáno: 23.07.2014 19:00 - | foto: facebook tvůrce

Nechme stranou klesající kvalitu, kterou někteří pozorují po premiéře celovečerního dobrodružství rodinky ze Springfieldu, jiní již předtím odvisle od míry Homerovy retardace. Simpsonovi jsou nejdéle běžícím seriálem.
Fotografie z filmu Simpsonovi / The SimpsonsJe proto logické, že budou mít nejdelší maraton... vůbec. Všech dosavadních dvacet pět sezón seriálu Simpsonovi včetně celovečeráku Simpsonovi ve filmu bude k vidění online a v chronologickém pořadí. Maraton začne 21. srpna, poběží 24 hodin denně a potrvá celých 12 (slovy: dvanáct, čtete správně) dnů. Pokud máte v tu dobu dvoutýdenní dovolenou, program na ni již máte, jste-li fanoušci Simpsonových

Dvanáct dnů od 21. srpna. Mimo jiné to znamená, že pokud budete chtít dát maraton až do konce, přijdete o premiéru první epizody 26. sezóny. V ní má zemřít některá ze známých postav, za jejíž namluvení získal dabér cenu Emmy - a která může být klaun Krusty, nebo někdo mu blízký. 

Fotografie z filmu Simpsonovi / The SimpsonsMaraton má především propagovat dostupnost seriálu online, protože kabelová stanice FXX loni získala práva a letos o prázdninách zpřístupní všech dvacet pět sezón online. Každá epizoda by měla být přehratelná na iPhonu, iPadu, XBoxu (One a 360), Androidech, tabletech, Smart TV a dalších příslušenstvích. Vedle toho budou mít diváci možnost vyhledávání hlášek, sestavení vlastního playlistu a sdílení oblíbených klipů a hlášek. Neregistrovaní - "neplatiči" - budou mít přístup pouze ke klipům, nikoliv k celým epizodám. 



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY