Mad Max: Fury Road přináší spoustu nových fotek

Vydáno: 25.07.2014 09:00 - | foto: facebook tvůrce

Ještě předtím, než se během víkendu objeví první upoutávka, si připomeňme informace o Mad Max: Fury Road. A podívejme se na nové fotografie a plakát.
Fotografie z filmu  / Mad Max: Fury RoadTeaser (či dokonce regulérní trailer) by měl být online během víkendu, co bude mít premiéru na Comic-Conu. Do té doby si musíme vystačit s fotografiemi, které najdete jednak roztroušené zde v článku, jednak v galerii (ve větším rozlišení a o něco víc než v článku, však to znáte). Jak se to ale má s Mad Max: Fury Road, postapokalyptickým akčním thrillerem, jehož premiéra je plánována na rok 2015?

Původně se mělo jednat o regulérní pokračování madmaxovské série, jejíž díly měly sestupnou tendenci, resp. vývoj byl od exploatační jedničky až k záměrně campové trojce, což mnozí fanoušci měli problém přijmout, protože postavu považovali za kultovní. Nakonec bylo oznámeno, že Mad Max: Fury Road bude rebootem, který si vezme prvky z původního, ale přidá k nim něco dalšího.

Fotografie z filmu  / Mad Max: Fury RoadVše bude ale nakonec komplikovanější, než se zdá, protože Fury Road by mělo být nejenom rebootem, ale i sequelem - a nikoliv ke trojce, nýbrž k jedničce, po jejímž skončení se bude odehrávat. Znamená to, že události dvojky a trojky budou přepsány, jako kdyby se nikdy nestaly, nebo nově interpretovány? Budeme si muset počkat na upoutávku - a ti, kdo sledují peripetie kolem tohoto snímku, dokáží být trpěliví. Přece jenom je Fury Road v před-produkci od roku 2011; tvrdí se, že dva roky je film již natočen. Proč ten odklad? Že by se přetáčelo, protože - jak se proslýchalo - film vznikal sice s existujícím scénářem, ale ne podle něj, jelikož režisér George Miller dbal na detailní storyboardy a eliminoval dialogy, jak jen to bylo možné?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY