Najděte Zmizelou na nápaditých plakátech

Vydáno: 06.07.2014 06:00 - | foto: facebook tvůrce

Není snadné získat divákovu pozornost. Kampaň na Promethea přišla s teasery na trailery, což se ujalo a bylo používáno u dalších studiových snímků. Marketingové oddělení ke Zmizelé přišlo s nápaditou variací.
Na upoutávku thrilleru Zmizelá nejsme upozorňováni jinou upoutávkou, nýbrž sérií čtyř kreativních plakátů s ironickým popiskem "Šťastné výročí" a upozorněním, že film bude mít trailer již zítra, 7. července. Bylo na čase, když je premiéra adaptace románu Gillian Flynn stanovena na 3. října. Čtveřice plakátů velmi dobře komunikuje žánr (detektivka s prvky černého humoru) a zápletku (z páru slavícího pětileté výročí zmizí něžná polovička a muž je podezříván). Navíc diváky angažuje tím, že dává náznaky toho, k čemu došlo, a tak je na základě čtyř důkazů možné vytvářet vlastní verze "zmizení".

Předchozí Fincherova adaptace Muži, kteří nenávidí ženy se při lákání do kina neomezila na pouhou statickou sérii plakátů, ale přišla s falešnou dobovou reportáží. Třeba se něčeho podobného v případě Zmizelé ještě dočkáme. Na plakáty se můžete podívat v (větším rozlišení) v galerii, případně níže pod tímto textem:

Plakát filmu Zmizelá / Plakát filmu Zmizelá /















Plakát filmu Zmizelá / Plakát filmu Zmizelá /


















NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY