Jurský svět: spousta zábavy a krve

Vydáno: 30.06.2014 09:00 - | foto: facebook tvůrce

Očekávané oživení franšízy Jurassic World má novou fotografii - a při této příležitosti si připomeneme i jednu starší, která taktéž stojí za pozornost. Co nám o čtvrtém dílu Jurského parku/rebootu série říká?
Fotografie z natáčení filmu  / Jurassic WorldMilé děti, pěkně se usaďte a čtěte. Byly doby, kdy se na netu objevovaly fotografie z natáčení blockbusterů, které vyfotil šťastlivec, jenž se ocitl ve správnou dobu na správném místě. V současnosti je valná většina fotografií zprostředkována fanouškům prostřednictvím sociálních sítí a vystavují je na své profily přímo tvůrci a herci. Neunikne tak to, co by nemělo být známo předem - a pokud se tak stane, mohou to korigovat.

Režisér Jurassic World Colin Trevorrow včera postnul novou fotku, jejíž část vidíte na titulce (a v plné kráse si ji můžete prohlédnout v galerii). Je poněkud ironické, že právě veterinární jednotka byla s největší pravděpodobností sežrána. Na druhou stranu stopy krve indikují, že tento díl série Jurský park by mohl být méně family-friendly, než byla trojka... a mohl by se blížit nedoceněnému Ztracenému světu.

Fotografie z natáčení filmu  / Jurassic WorldMnohem zajímavější je ale před několika týdny zveřejněná fotografie. Pochází opětovně od režiséra, který poté, co uniklo několik informací, se je rozhodl potvrdit/vyvrátit a vzít část propagace i komunikaci s fanoušky do svých rukou. Na obrázku vpravo (a znovu v galerii ve větším rozlišení) je vidět odraz dinosaura. Je to Tyranosaurus? Podle čelistí nejspíš ne. Jedná se o nový druh křížence, který má být hlavní atrakcí filmu? Těžko řict, zatím si musíme vystačit pouze s náznakovými fotografiemi, jež ale zvyšují očekávání, protože při pohledu na ně by jenom málokdo nechtěl vědět víc.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY