Holohlavá Charlize Theron na prvních fotkách z Šíleného Maxe

Vydáno: 26.06.2014 09:04 - Martin Bubrín | foto: Warner Bros.

Mad Max: Fury Road - tak zní pokračování čtvrtého dílu série, kde v hlavní roli vystřídá ikonického Mela Gibsona Tom Hardy. Režisér všech předchozích dílů George Miller nyní zveřejňuje první fotografie.
První oficiální pohled na očekávané pokračování Mad Max: Fury Road přinesl americký filmový magazín Entertainment Weekly - k povedené obálce přidal také sedm fotografií, na nichž můžeme konečně vidět i někoho jiného než titulního Toma Hardyho. Nejvíce pozornosti na sebe samozřejmě strhává šílená záporačka Imperatora Furiosa jako Charlize Theron a také k nepoznání proměněný Nicholas Hoult (Jack a obři, X-Men: Budoucí minulost), kterého si můžete všimnout na titulce.

Na zbytku fotografií postapokalyptického pokračování se nepřekvapivě vyskytuje hlavně špinavá atmosféra a akční scény. Jak se to vezme - režisér George Miller (jenž natočil i předchozí tři díly série) snímek popisuje jako jednu 110 minut dlouhou automobilovou honičku, v níž je málo dialogů a CGI, ale zato nepřetržitý přísun poctivé akce ze staré školy. Ta by měla být výsledkem náročného sedmiměsíčního natáčení v Namibii, kde filmaře potkalo nemálo problémů s počasím (originálně měl jít film do produkce už v roce 2011).

Fotografie najdete v galerii nad článkem. Nejvíce slibuje samozřejmě ta v pořadí třetí, která nemálo připomíná setting kultovní honičky z Bojovníka silnic. Pokud v jejím duchu ponese celý film, tak se máme skutečně na co těšit.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY