Čeká třetího Spider-Mana roční odklad?

Vydáno: 15.06.2014 12:59 - Martin Bubrín | foto: Columbia Pictures

Fox má X-Meny, Marvel má Avengers, Warneři Batmana a Supermana a Sony Spider-Mana. Ten ale v silné konkurenci bohužel nesplňuje požadavky studia, tak je zvažována nová strategie.
Andrew Garfield ve filmu Amazing Spider-Man 2 / The Amazing Spider-Man 2I když film s dosavadními tržbami 699 milionů samozřejmě nemůžeme považovat za propadák, jedná se o nejméně výdělečný díl pavoučí série. Amazing Spider-Mana 2 dokonce letos předběhla i Budoucí minulost X-Menů, tedy série, která se komerčně nacházela vždy až za předním tentpolem studia Sony. Rozmáchlá promo kampaň, která před premiérou "skoro" vyzradila všechny trikové scény z filmu, se zkrátka moc nevyplatila, stejně jako komiksově atypické zaměření na početné záporáky (Electro, Rhino, Green Goblin).

Řešení? Podle informace serveru Aint It Cool odložení premiéry z plánovaného roku 2016 na rok 2017 - Sony prý chce více promyslet strategii uvádění jednotlivých filmů série a pokusit se vymyslet další směr, jak by se mohla vymezit vůči konkurenci. Sony má na další roky naplánované ještě dva záporácké spin-offy Venom a The Sinister Six, přičemž je dost možné, že místo po plánované trojce by mohla zabrat právě padoušká týmovka, kterou co nevidět začne natáčet režisér Drew Goddard.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY