Expendables 3 jdou do akce v novém spotu

Vydáno: 03.06.2014 23:16 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Třetí, a možná poslední díl akční série Expendables ještě neodhalil ani pořádný trailer, jen pomalu šponuje očekávání krátkými teasery a TV spoty. Ten nejnovější je sestaven výhradně z nových, slibně vyhlížejících záběrů.
Zbraně, údery, výbuchy, hlášky a jedna motorka. Expendables jsou zpět a pomocí řízné melodie lákají na další porci přepáleného akčního dobrodružství, v němž si budou hvězdy utahovat samy ze sebe a přitom nevědomky zabíjet tucty protivníků. Ano, i trojka Postradatelných nevypadá jinak než dva předchůdci, ale naštěstí je to stále jednoduchá zábava, která táhne davy. Což potvrzuje i nejnovější spot (stále žádný trailer!), který slibuje další porci akce a nových obličejů v obsazení...navíc evidentně až tak moc necílí na dědkovskou nostalgii předchozích dílů a rovnou nás upozorňuje na tom, že se nacházíme v 21. století, kde ke slovu přichází hlavně omladina...a bohužel také Kellan Lutz.

Třicet sekund je sice proklatě krátká doba, ale když v ní vidíte alespoň střípek bitky mezi Stallonem a nabušeným Gibsonem, všechno jde stranou. Spot zhlédněte ze streamu níže.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY