Více akce a nové záběry v traileru na Úsvit Planety opic

Vydáno: 31.05.2014 09:00 - | foto: facebook tvůrce

"Válka začala!" zazní v mezinárodní upoutávce (určené ovšem pro japonský trh) k pokračování Zrození Planety opic s názvem Úsvit Planety opic. Podívat se na ni můžete v článku.
Fotografie z filmu Úsvit Planety opic / Dawn of the Planet of the ApesKdo doufal, že Na hraně zítřka bude inteligentním sci-fi thrillerem, bude si moct spravit chuť Úsvitem Planety opic. Pokračování Zrození Planety opic, které bylo zároveň prequelem k původní Planetě opic z konce 60. let, v upoutávkách sice láká na atrakce v podobě digitálních předků lidí a na epický střet, ale zakrývá tím většinu snímku sestávajícího se z dialogů jedinců a skupin s rozdílným náhledem na danou problematiku.

Alespoň v to doufejme, protože i nepovedené filmy z původní série - odstartované výše zmíněným titulem z roku 1968 - se nebály vztahovat ke světu a řešit společenské otázky ohledně tolerance apod. Na režijní židličce sedí Matt Reeves, který found footage monster filmem Cloverfield dokázal publiku připomenout, jakou roli sehrávala technika při tragédiích.

A dobrou zprávou je, že má ve své filmografii do budoucna několik nepotvrzených projektů, přičemž jedním z nich je i pokračování Zrození Planety opic. Doufejme, že pokud se to povede, u série zůstane a nedá přednost druhému dílu Cloverfieldu (známého pod českým distribučním názvem Monstrum) či celovečerní verzi Soumračné zóny (Twilight Zone).

Oficiální mezinárodní (japonský) trailer k filmu Úsvit Planety opic (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY