Trailer: Režisér Kick-Ass dělá z Colina Firtha nového Bonda

Vydáno: 21.05.2014 07:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Matthew Vaughn, jenž má za sebou snímky Kick-Ass a X-Men: První třída, se opět vrací ke komiksové adaptaci předlohy Marka Millara. Kingsman: The Secret Service bude taková bondovka naruby.
V minulosti se spekulovalo o tom, že by si agenta 007 mohl zahrát švihák Colin Firth (v aktuální modernizaci série buďme rádi, že se tomu tak nestalo), ale jak všichni víme, špiona s povolením zabíjet nakonec ztvárnil Daniel Craig. Představitel koktavého krále však nemusí smutnit, protože v novém snímku Matthewa Vaughna Kingsman: The Secret Service dostane druhou šanci - objeví se v něm totiž jako vysloužilý tajný agent, který má zacvičit nováčka a proměnit ho ve stroj na zabíjení.

S vizáží Rogera Moorea Firth rozehrává velmi nadsazenou hereckou partii, v níž se stylizuje do vysloužilého "Bonda" a předává zkušenosti svému mladšímu, dravějšímu já. Kdo by čekal pouze konverzační film s několika akčními scénami, ten by se šeredně mýlil, protože jde o další projekt tvůrčího dua Vaughn-Millar, kteří přivedli na světlo světa anarchistickou komiksovku Kick-Ass, a nyní se pustili do další adaptace Millarovy předlohy. Což je poznat zejména v závěru, kdy se poněkud poklidný trailer zvrhne v přepálenou akci ve stylu Wanted (určitě nás čeká ještě sprostší a násilnější necenzurovaný trailer).

Jestli udělal Vaughn dobře, když kvůli tomuto projektu odmítl režii X-Men: Budoucí minulost, se britští diváci dozví už 17. října, ti čeští si však budou muset počkat až do 5. března (!) příštího roku.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete sedm fotek a oficiální plakát.

Originální trailer Kingsman: The Secret Service


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY