První trailer na Gotham odhaluje špínu batmanovského světa

Vydáno: 06.05.2014 09:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Co se dělo před tím, než se Bruce Wayne stal Batmanem? O tom napoví nový seriál stanice Fox s názvem Gotham, v němž se sejde hned několik známých charakterů ze světa DC Comics v novém uchopení.
Batman míří do televize. Tak trochu. Popularita netopýřího superhrdiny stále neopadá, takže ho kromě nového faceliftu v chystaném komiksovém crossoveru uvidíme také v seriálu Gotham - ale pouze jako malého chlapce. Vyprávění (minimálně) třináctidílné série bude totiž origin příběhem komisaře Gordona, detektivního nováčka, který se bude snažit v prohnilém Gotham City bojovat proti korupci a zločinu, a zároveň naváže vztah s mladým milionářem Brucem Waynem, jemuž zabili rodiče.

Prequelová série je po několika celovečerních filmech rozhodně dobrý nápad, která by nám mohla trochu blíže poodhalit, co se dělo v městě před tím, než ho začal strážit Temný rytíř. Pozitivní je, že nepřijdeme ani o další charaktery z batmanovských komiksů - pozornost bude směřována hlavně k mladým já klasických záporáků jako Tučňák, Hádankář nebo Catwoman, proti nimž bude Gordon bojovat.

Crossover tradičního policejního dramatu a komiksového žánru bude pro televizi zatím nevídaný, tak můžeme jen doufat, že na podzim dostaneme další výborný seriál, odehrávající se pro nás navíc v dobře známém světě.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete šest promo fotografií.

Originální trailer seriálu Gotham


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY