Kostičkoví Simpsonovi se představí ve speciální LEGO epizodě

Vydáno: 25.04.2014 11:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Simpsonovi jsou fenomén, který letos vstoupil do šestadvacáté sezóny - a kromě úvodních znělek jsou proslulí také speciálními epizodami, z nichž ta nejnovější bude celá z Lega. Podívejte se na 10 fotografií a trailer.
Kultovní seriál Simpsonovi aktuálně vysílá svou 26. sezónu a za příležitosti uvedení 550. epizody hodlá uvést další ze svých speciálních dílů - tentokrát však nepůjde o Halloween, nebo 3D animaci, nýbrž dvacet minut složených pouze z Lega. Za impulz můžeme brát buď uvedení stavebnicové série s motivem oblíbené žluté rodinky na trh, nebo aktuálně nabytou popularitu Lega skrze LEGO® příběh. A vypadá to, že s k němu bude částečně odkazovat, podíváte-li se na desítku zveřejněných fotografií v galerii nad článkem.

V epizodě "Brick Like Me", která bude odvysílána 4. května, se Homer ráno probudí v kostičkovém Springfieldu a musí přijít na to, jak se dostat zpět do bezpečného 2D světa. Soudě podle zveřejněného TV spotu a fotografií to vypadá na další z originálních dílů, které si jistě nenechají ujít ani ti, kteří seriál pravidelně nesledují.

TV spot zhlédněte níže. Pro pobavení a připomenutí přikládáme také trojici originálních znělek - halloweenskou, hobitovskou nebo tu v režii francouzského režiséra Sylvaina Chometa.

TV upoutávka na Lego epizodu Simpsonů


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY