Draci jsou vycvičeni v klipu a na nových fotoskách

Vydáno: 20.04.2014 19:00 - | foto: facebook tvůrce

Za necelé dva měsíce má premiéru pokračování kriticky i komerčně úspěšné animované dobrodružné podívané Jak vycvičit draka. Druhá část plánované trilogie se představuje v dalším klipu.
Fotografie z filmu  / How to Train Your Dragon 2Druhé díly trilogií to nemají v očích diváků lehké, protože musí zůstat neuzavřené, a tím jsou značně neuspokojivé. Na druhou stranu mají tu výhodu, že mohou původní dílo ukázat ve větší komplexnosti. Odkrýt rodinné vztahy z minulosti, rozšířit fikční svět, ponechat prostor atrakcím na místo směřování k závěru s uzavřenými liniemi...

Jednou z takových atrakcí bude vikingská hra, která připomíná potterovský Famfrpál, ale na místo košťat hrdinové létají na dracích a na místo Zlatonky jde o chycení ovce a její vhození do správného "koše". Alespoň to naznačuje v pořadí třetí klip z Jak vycvičit draka 2, ve kterém nechybí jak napínavá akce, tak i nezbytný humor spolu s prokreslením vztahu mezi postavami.

Podívat se na něj - v původním znění a bez titulků, ale to podstatné pochopí i neangličtináři - můžete níže. Do galerie přibyla také devítka nových fotografií ve vysokém rozlišení.

Klip "Černá ovce" z filmu Jak vycvičit draka 2.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY