LEGO příběh bude odvyprávěn v Awesome edici na Blu-rayi

Vydáno: 19.04.2014 19:30 - | foto: Warner Bros.

Uvedení na nosičích pro domácí kina se alespoň v USA stává mnohem prestižnější událostí, než tomu je v případě kinopremiéry. Warner Bros. vydává 17. června LEGO příběh, kterému ustupují ostatní letní blockbustery.
Fotografie z filmu LEGO® příběh / The Lego MovieLEGO® příběh patří k největším letošním překvapením. Podceňovaný titul, o kterém panoval předsudek, že je pouze celovečerní reklamou pro stejnojmennou stavebnici, se stal komerčně i kriticky úspěšným. Natolik, že se v kritických textech recenzenti neobávali použít slovo Oscar (za Nejlepší animovaný film), že producenti již plánují druhý díl a že se vydání na BD podřizují ostatní očekávané tituly.

Americký termín distribuce na BD a DVD je stanoven na 17. června. O týden dřív mohou diváci zhlédnout v kinech Jak vycvičit draka 2 od společnosti DreamWorks, o týden později Transformers: Zánik od Paramountu/Hasbra. Ovšem v den uvedení  LEGO příběhu do široké distribuce nemá snímek konkurenci, ostatní mu vyklízejí místo. 

Fotografie z filmu LEGO® příběh / The Lego MovieJeště aby ne, když je pro zahraniční trh přislíbena Everything is Awesome edice (pojmenovaná podle refrénu odrhovačky z filmu), která slibuje zábavu na celý víkend. Pro děti bude k balení přidána minifigurka Vitruviuse a sběratelská 3D fotografie Emmeta, na disku samotném se bude nacházet audiokomentář, několik filmů o filmu, vystřižené a nepovedené scény (v rámci kampaně zhlédnutelné krátce po uvedení do kin), fanouškovské Lego snímky a dva kraťasy - Batman: Opravdový umělec a Michelangelo a Lincoln: Policisté historie.

Vedle těchto blíže nespecifikovaných bonusů bude edice obsahovat další disk, na kterém by se měl nacházet zcela nový LEGO snímek ve 3D. Specifikace českého vydání ještě známa nejsou, ale dá se předpokládat, že se lišit příliš nebude, když jde o silný titul major studia.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY