Zmizelá: První záběry z nového filmu Davida Finchera

Vydáno: 12.04.2014 07:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

David Fincher adaptuje další knižní bestseller, tentokrát thriller spisovatelky Gillian Flynnové Zmizelá. Ta nyní odhaluje několik sekund první záběrů a chystá se na pondělní trailerovou premiéru.
Ben Affleck ve filmu  / Gone GirlZmizelá Davida Finchera patří mezi nejočekávanější filmy roku - jednak kvůli tomu, že za kamerou sedí jeden ze současně nejschopnějších amerických tvůrců, jehož filmy jsou v kinech vždy přijímány jako událost, jednak kvůli tomu, že adaptace strhujícího thrilleru Gillian Flynnové bude obsahovat úplně jiný konec (tzn. celou závěrečnou třetinu knihy), takže se na něj mohou ze zvědavosti těšit i fanoušci, kteří většinou na filmové verze knih nedají dopustit. Pro nedočkavce nyní server Entertainment Weekly servíruje první záběry z filmu, konkrétně dvacet sekund z plnohodnotného traileru, který dorazí na internet už v pondělí.

Pokud budete ignorovat otravný voiceover moderátora, užijete si příval tradičně strhující Fincherovy filmařiny, která i z pouhého sneak peeku vzbuzuje zvědavost - jak nakonec naloží s příběhem muže, jehož žena (ne)vysvětlitelně zmizí na jejich páté výročí svatby, se dozvíme už 9. října letošního roku.

První záběry zhlédněte níže.

Sneak peek filmu Zmizelá


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • to asi nebude moderatorka :)... (michal, 12.04.2014 12:11) Reagovat

    to asi nebude moderatorka :)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY