Stane se Truman Show realitou i v seriálu?

Vydáno: 11.04.2014 08:48 - Zuzana Hofmanová | foto: facebook tvůrce

Převést film z prostředí reality show do podoby seriálu je výzva a Paramount ji přijímá. Legendární Truman Show čeká návrat, byť jen na malé obrazovky. Těšíte se?
Jim Carrey ve filmu Truman Show / The Truman ShowJim Carrey propůjčil tvář nevšednímu hrdinovi – třicetiletému Trumanovi, který se stal obětí krutého světa reality show. Zatímco každý jeho krok sleduje celý svět, on teprve začíná poznávat, že jeho svět není víc než pár kousků papundeklu. Truman Burbank naivně žijící v kulisách realitní show vykreslil poměrně realistickou podobu televizní tvorby budoucnosti už v roce 1998. Nyní by se Paramount TV rádo ujalo televizní verze kultovního snímku.
Otázkou je, v jaké formě by se snílek Truman měl v televizi objevit. Stále pravděpodobnější se jeví verze krátké minisérie, protože jen těžko si představit, že by se sledování pokřivené reality show protáhlo na víc, než dvě až tři krátké série.

Minisérie jsou poměrně na vzestupu. Naposledy si úspěch připsala stanice HBO s Temným případem, ostatní stanice ale nezahálejí a minisérie minimálně připravují. Fox se chystá na dvanáctidílnou sérii 24: Live Another Day, FX desetidílné Fargo a v záloze má stanice i plánu rozplánovat The Strain jako limitovanou sérii o třech až pěti sezonách.

Truman Show v podobě seriálu by se měla momentálně nacházet v embryonálním stádiu, jen těžko lze ale očekávat, že by si svou kultovní roli zopakoval vytížený Jim Carrey.

Koho byste si představovali jako jeho náhradu?

Zdroj: Collider



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY