Channing Tatum bude Bez kalhot i podruhé

Vydáno: 30.03.2014 16:43 - Martin Bubrín | foto: Warner Bros. Entertainment Inc.

Striptéři z filmu Bez kalhot se vrátí - sice ne pod dohledem Stevena Soderbergha, ale za to ve stejném složení jako minule. Jak se bude pokračování jmenovat a kdo jej natočí?
Fotografie z filmu Bez kalhot / Magic MikeKomediální drama Bez kalhot bylo jedním z těch malých překvapivých hitů předloňského roku. Snímek pořízený za pouhých sedm milionů dolarů v kinech totiž vydělal více než dvacetinásobek, což je dost na to, aby studio začalo zvažovat pokračování. A to nakonec opravdu vznikne - film s (možná pro dámy) lákavým názvem Magic Mike: XXL ale nenatočí režisér Steven Soderbergh, který nedávno "odešel" z filmového průmyslu do toho televizního a u tohoto sequelu bude jen producentem, nýbrž někdo úplně jiný.

Tím je Gregory Jacobs, pro něhož ve filmografii půjde již o třetí film - na kontě má totiž horor z roku 2004 Závan smrti a kriminálku Mistr zločinu z roku 2007. Nejde však o žádného nováčka ve filmové branži, jelikož působí od roku 1993 jako první asistent režie u všech předchozích Soderberghových filmů, což je práce svou náročností dost podobná právě režii.

Jakékoliv detaily o ději zatím nejsou známy, ale podle všeho by se měla vrátit většina obsazení jedničky, čili Channing TatumMatthew McConaugheyAlex PettyferJoe Manganiello a Olivia Munn, přičemž samotná premiéra filmu je naplánována na příští rok.

Zdroj: Movieweb


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY