24 hodin: Jack Bauer se vrací v novém traileru

Vydáno: 26.03.2014 10:57 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Seriál 24 hodin má za sebou osm úspěšných sezón. Kvůli neupadající popularitě popularitě protiteroristického agenta Jacka Bauera se však stanice Fox rozhodla postavu vzkřísit v rámci exkluzivní dvanáctidílné série.
Ve změti všech filmových návratů do televize (Bates Motel, Hannibal, Od soumraku do úsvitu, Fargo, Rosemary má děťátko) dojde i na jednu z nejvýznamějších seriálových ikon Jacka Bauera z akčního thrilleru 24 hodin. V nové exkluzivní "deváté" sérii už nebude muset známý protiteroristický agent zadržovat moč celý den, ale jen jeho polovinu - 24: Live Another Day totiž dostane jen pouhých dvanáct dílů.

O co v nich půjde? V příběhu zasazeném čtyři roky po konci osmé série se s Jackem (Kiefer Sutherland) a jeho spolupracovnicí Chloe (Mary Lynn Rajskub) setkáme v Londýně, kterému hrozí teroristický útok. Koncept "čtyřiadvacítky" sice bude zachován, ale mezi jednotlivými díly vždy uběhne nějaký časový úsek, aby se děj vešel do pouhých dvanácti dílů. Právě zveřejněný trailer, který může neznalému divákovi přijít poněkud nedotažený, však pomrkává na fanoušky originální série, a navrch přislibuje i frenetickou akci plnou běhání a střílení, v níž se každá sekunda počítá.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete plakát.

Originální trailer seriálu 24: Live Another Day


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY