Godzilla: nový trailer odhaluje spoustu nových záběrů

Vydáno: 18.03.2014 17:52 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Katastrofický velkofilm Godzilla je jedním z nejnetrpělivěji vyhlížených filmů letošního roku. Nadšení neopadá ani po třetím traileru, který odhaluje spoustu nových záběrů nejen na ikonické monstrum.
I když se premiéra kvapem blíží, Godzillu jsme v plné kráse ještě neviděli. A to jedině dobře. Když si to tak vezmeme, kampaň nového filmu Garetha Edwardse se vlastně v lecčem podobá nolanovkám - také nás do poslední chvíle napíná malými náznaky a tajemnou atmosférou, aby nás posléze v kinech překvapila nečím nečekaným. Aktuální trailer, stejně jako ty předchozí, znovu pracuje s nedořečeností, spíše nám servíruje pohled na zdevastované okolí a odpírá nám pohled na ikonické monstrum v celé své kráse.

Už z pohledu reklamní kampaně se dá dobře ocenit snaha režiséra vnést do velkorozpočtového hollywoodského blockbusteru trochu neotřelého uměleckého nadhledu, který je v podobných filmech dosud nevídaný. Edwards má zřejmě brilantní vizi, když mu studio dovolí v době, kdy filmy před premiérou vystřílí všechny náboje, přijít s takovou odvážnou, ale za to účinnou kampaní, která pracuje spíše s diváckou představivostí než s oslňováním vizuálními atrakcemi. Natěšení na Godzillu nemůže zkrátka být větší!

Trailer zhlédněte níže.

Mezinárodní trailer #1 filmu Godzilla


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY