Trailer: Fassbenderovi stoupla sláva do hlavy

Vydáno: 07.03.2014 12:00 - | foto: facebook tvůrce

Animované filmy staví svou kampaň i na hercích, kteří propůjčili svůj hlas počítačem renderované postavě. Hrané snímky jsou na hvězdách závislé mnohem víc, ale ne vždy je mají k dispozici. A tvůrci Franka našli řešení.
Nezávislé snímky, byť jsou divácky sebevstřícnější, to nemají lehké, protože aby mohly být alternativní, musí do sebe začlenit něco/někoho, co/kdo připoutá pozornost médií a zájem diváků. Bylo zvykem obsazovat hvězdy do vedlejších - menších - rolí, protože ty jednak vyhovují jejich harmonogramu, jednak produkci tolik nestojí, jednak se na ně dá lákat v rámci kampaně.

Indie komedie Frank, která se stala miláčkem v Sundance, svou propagaci staví na přítomnosti Michaela Fassbendera v titulní roli. A protože je itinerář čím dál tím populárnějšího herce plný, těžko říct, jestli za něj na place nezaskakoval dvojník s nasazenou velkou hlavou a "Fassy", jak mu přezdívají jeho fanynky, pouze postprodukčně postavu Franka nenadaboval.

U filmu vypovídajícím o zbytnělém egu úspěšného umělce by takový podvod byl akceptovatelný, ale před premiérou nelze s jistotou určit, kdo se skrývá za maskou. Česká premiéra zatím není stanovena, ale na domácí festivalové scéně by se dílo o (ne)úspěších kapely a vlivu médií objevit mohla. Prozatím můžete zhlédnout nejnovější upoutávku: 
 
Upoutávka na film Frank.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY