Kermit uvězněn! Mupetí trailer zveřejněn!

Vydáno: 25.02.2014 12:00 - | foto: Disney Enterprises

Tři roky starým Mupetům se povedlo oživit skomírající franšizu, sklidit pochvalnou kritickou odezvu, být komerčně úspěšní a získat nominaci na Oscara. Dvojka mnoho důvodů k nadšení nedává, soudě dle traileru.
vyberteMupeti měli výraznou kampaň, která dovedla oslovit i odrostlejší publikum, protože zábavným způsobem na plakátech a v upoutávkách parodovala jiné očekávané snímky daného roku. Pokračování nazvané Muppets Most Wanted ale zatím s ničím podobně nápaditým nepřišlo, a tak nezbývá než doufat, že stejný režisér (James Bobin) a jeden ze dvou scenáristů "jedničky" (Nicholas Stoller) zajistí, že "dvojka" nebude příliš kvalitativně zaostávat.

Nově zveřejněná upoutávka příliš nadějí ale nedává, protože si jeden z trumfů v podobě cameo rolí vystřílí v jedné montážní sekvenci. Zápletka založená na vycestování do evropských metropolí a záměně zas dá vzpomenout na nepříliš povedené druhé díly úspěšných filmů cílících na celou rodinu (např. Prázdniny pana Beana, Garfield 2). Parodické narážky určené pro popkulturně sběhlejší a odrostlejší publikum zase působí až příliš nuceně.

Jinými slovy, je patrné, že Jasona Segela, který spolunapsal Mupety, na stejném postu nahradil James Bobin. Třeba si ale druhý díl bude utahovat z klišé příznačných pro pokračování, jenom to z dvě a půl minuty trvajícího traileru není dost dobře patrné. Na upoutávku se můžete podívat níže, v diskuzi nám můžete napat, jestli sdílíte naše obavy, nebo se na Muppets Most Wanted navzdory změnám za kamerou i před ní a nedůmyslné trailerové promo kampani těšíte.

Oficiální upoutávka na film Muppets Most Wanted.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY