Teaser: Tom Hardy v ambiciózním thrilleru Locke

Vydáno: 18.02.2014 14:03 - Roman Kotvald | foto: facebook tvůrce

Výčet rolí Toma Hardyho z posledních pár let je opravdu pozoruhodný, dokáže střídat comicsové záporáky s akčními romantickými komediemi jakoby nic a to ještě proložit nezávislým dramatem, jenže co nás čeká tentokrát...?
Tom Hardy ve filmu  / LockeRežisér, ale především scenárista Steven Knight není zrovna nejznámější, jak u nás tak ve světě, ale na svém psaném kontě má třeba výtečné Východní přísliby Davida Cronenberga, jenže na druhou stranu svým režijním debutem Crazy Joe, který jsme měli možnost zhlédnout v našich kinech v listopadu, neoslovil jak kritiky, tak ani diváky. Je tedy na pováženou, co vlastně od jeho druhého filmu Locke očekávat.

Ovšem zahraniční ohlasy prozatím mluví dosti v superlativech, ale ze samého teaseru těžko něco usuzovat, až na pár různých Hardyho telefonických rozhovorů a jeho samotného před absolutním psychickým zhroucením se nic nedozvíme, i absence oficiální synapse jen zvyšuje zvědavost. Osobně si myslím, že se máme na co těšit, v tom nejlepším slova smyslu, Hardy si totiž už špatné filmy nevybírá a po nedoceněném Warriorovi to vypadá, že konečně plně ukáže svůj herecký potenciál.

Teaser zhlédněte níže.

Oficiální teaser filmu Locke


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY