Benedict Cumberbatch stále nemá dost. Upsal se dalšímu filmu

Vydáno: 29.01.2014 16:00 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

V kinosálech je aktuálně k vidění v konverzačním dramatu Blízko od sebe. Kde to bude příště? Do bohatého a stále se rozšiřujícího seznamu si zapište thriller Blood Mountain.
Benedict Cumberbatch ve filmu Sherlock / SherlockSedmatřicetiletý Benedict Cumberbatch momentálně zažívá to, co většina jeho předchůdců, kteří se z takřka herecké anonymity vyhoupli na výsluní Hollywoodu - je zavalen prací na několik měsíců až let dopředu. A další stále přibírá. Nově by se měl stát tahounem thrilleru Blood Mountain, který si do své filmografie hodlá připsat ruský režisér Sergei Bodrov (Kavkazský zajatec).

V příběhu, za jehož napsáním stojí dvojice Jonathan Stokes a John Romano (Obhájce), bude hlavním hrdinou vojenský konstruktér. Jeho tým nečekané přepadnou a zabijí a na něm tak bude záviset převoz nebezpečného teroristy do rukou spravedlnosti. Hladký průběh úkolu bude narušovat i kupa dalších žoldáků, kteří jim budou v nepřátelské krajině v patách. Kterého z charakterových protipólů se zhostí Cumberbatch zatím není známo.

Natáčení snímků se rozběhne v dubnu na marockých lokacích. Oblíbeného herce si ale v kinech užijete i letos. Z potvrzených českých premiér aspoň prostřednictvím Šmakova hlasu v završení trilogie Hobita.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY