Doctor Strange: Ztvární superhrdinu na plátně Johnny Depp?

Vydáno: 14.01.2014 15:22 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Se zprávami z bezedného marvelovského univerza pokračujeme i dále. Tentokrát tedy v podobě pouhých spekulací, které mluví o možném hlavním kandidátovi na roli Doctora Strange.
Johnny Depp ve filmu Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street / Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet StreetSkvělou zprávu o obsazení Hanka Pyma Michaelem Douglasem střídá hned vzápětí neméně příznivější spekulace. Ta praví, že se Marvel už rozkoukává po hlavním představiteli postavy čarujícího neurochirurga, kterého komiksový svět zná pod jménem Doctor Strange. Dříve kolovaly zvěsti o obsazení Josepha Gordon-Levitta. Server Latino Review nyní tvrdí, že studio si ještě více dělá zálusk na komiksem stále neposkvrněného Johnnyho Deppa.

Informace má pocházet ze zdroje, který je v "dobrém napojení" na studio, takže doufejme, že o úplnou novinařskou kachnu se nejedná. Původce zprávy dále tvrdí, že sám padesátiletý herec je velký fanoušek komiksu a rád by se postavy zhostil. Možná se tak jedná o reakci Marvelu i Deppa na prosby některých fanoušků, kteří si už dříve přáli jako neurochirurgického superhrdinu vidět právě jeho.

Doctor Strange dostal od studia zelenou na konci října minulého roku a měl by být součástí Fáze III. V kinosálech ho můžeme očekávat nejdříve až po roce 2015. Konkrétnější a od studia potvrzené detaily nám tedy budou vyjeveny nejspíše až časem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY