Čtvrtá sezóna Hry o trůny se představuje v prvním traileru

Vydáno: 13.01.2014 12:42 - Zuzana Hofmanová | foto: HBO

Zlaté Glóby rozdávaly víc než jen sošky. Svého se dočkali i fanoušci veleúspěšné výpravné fantasy, která již brzy načne čtvrtou sezónu. První upoutávku, která si svou premiéru odbyla během slavnostního ceremoniálu, najdete v článku.
Nikolaj Coster Waldau ve filmu Hra o trůny / Game of ThronesDlouho vyhlížený trailer na novou sezónu Hry o trůny je konečně tady. Necelé dvě minuty dlouhou ochutnávku předcházelo minulý týden pět krátkých shotů zveřejněných skrze sociální síť Vine. Předmětem krátkých sekvencí byl kupříkladu Tyrion, Daenerys nebo Jon Snow. Plnohodnotný trailer odhaluje ale podstatně víc.

Kromě příslibu draků a nového sestřihu Jamieho Lannistera nabízí třeba poměrně detailnější seznámení s jednou z nových postav, která se již mihla v jedné z krátkých upoutávek. Postavě Oberyna Martella propůjčil svou tvář Pedro Pascal. Mezi nováčky, které tvůrci potvrdili, najdete třeba i Rogera Ashton-Griffithse nebo Marka Gatisse známého z Doctora Who či jako Mycrofta, bratra Sherlocka Holmese z populární televizní série.

Čtvrtá sezóna by měla dějově pokrývat převážně druhou polovinu třetí knihy s názvem Bouře mečů. Těšit se můžete na standardních deset dílů, přičemž první startuje přesně 6. dubna.

Jak jste s upoutávkou spokojeni vy?

Oficiální trailer čtvrté sezóny Hry o trůny


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY