Hlas Scarlett Johansson ve třech klipech a spotu

Vydáno: 16.12.2013 21:15 - | foto: facebook tvůrce

Netradiční romance Her má v ČR premiéru koncem března příštího roku, ale ve USA jde do vybraných kin již za pár dní, aby se mohla ucházet o Oscary. V rámci kampaně byly zveřejněny 3 klipy a spot, které najdete v článku.
Spike Jonze při natáčení filmu  / HerNový celovečerní film Spika Jonze po čtyřech letech znamená pro jeho fanoušky malý důvod k oslavě. Zvlášť když se podle všech dostupných indicií (oslavné zahraniční kritiky, nominace na 3 Zlaté glóby a oscarová kampaň) zdá, že se obejde i bez Charlieho Kaufmana na pozici scenáristy. Znalcům jeho krátkometrážní a středometrážní tvorby může připadat, že Her je pouze "robotickou" variací na nezvyklou romanci z Já jsem tady, ale klipy spolu s prvním televizním spotem snad přesvědčí i nevěřící k návštěvě kina.

Ve dvou ze tří klipů vede Theodore Twombly (Joaquin Phoenix) a hlas patřící poslední technologické vymoženosti (Scarlett Johansson) dialog o vztahu mezi mužem a ženou. V jednom pochybuje on, přičemž vzpomíná na svou předchozí přítelkyni, ve druhém ona, která si není jistá, jestli její city nejsou pouze součástí programu. Ve třetím klipu vidíme, jak na tento "pár" reagují Theovi přátelé v podání Chrise Pratta a Amy Adams.

Ve všech byste na pozadí neměli přeslechnout hudbu, o kterou se po Maxovi a maxipříšerkách opětovně postaralo Arcade Fire. A pokud by vás trojice úryvků scén nepřesvědčila, půlminutový televizní spot se o to za pomocí pochvalných citací z recenzí a stvrzením kvality prostřednictvím vypsáním nominací bude snažit o něco intenzivněji a na kratší ploše.


Klip "Jsou ty pocity opravdové?" z filmu Her.

Klip "Jak sdílíš svůj život?" z filmu Her.

Klip "Co máš na Sam nejraději?" z filmu Her.

TV Spot k filmu Her.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY