Temple Run: Nekonečný útěk se z mobilů přesouvá na plátno

Vydáno: 14.11.2013 13:00 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Po Angry Birds míří před kamery velkých filmových studií další mobilní hra. Tentokrát se tak stane ve Warner Bros., které chystá na plátna převést běžící hru Temple Run.
Temple RunUživatelé chytrých telefonů možná znají, ostatní se budou muset asi rychle přiučit - invazi na Hollywood plánuje také populární hra společnosti Imangi Studios Temple Run. Poprvé se na trhu objevila v roce 2011 a právě v tom letošním se dočkala i svého pokračování. O co v ní jde? V příběhu jste v podstatě takovým pixelovým Indianem Jonesem, který ukradne posvátnou sošku a poštve tak proti sobě tlupu démonických opic. Během následného zběsilého úprku cestou sbíráte mince a hlavně se snažíte vyhýbat překážkám.

Vcelku prostý princip přichází s podobnou otázkou jako u Angry Birds - jak se z něho tvůrcům při přetavování do filmového média podaří vytřískat solidní příběh. Obavy aspoň mírní jméno producenta Davida Heymana, s jehož přičiněním v minulosti vznikla například celá "potterovská" série. Na ni ostatně tvůrce hodlá navázat i v budoucnu a spojený je rovněž s dalším projektem z pera J. K. Rowling Fantastická zvířata a kde je najít.

Další detaily ohledně adaptace Temple Run zatím nejsou známy. Pokud jste se s hrou až do dnešního dne neměli šanci setkat, pod článkem si pusťte video jako nápovědu.

Temple Run


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY