Nové Call of Duty láká hraným trailerem s Megan Fox

Vydáno: 05.11.2013 12:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Desátý díl videoherní série Call of Duty s podtitulem Ghosts již dnes vstupuje do prodeje, tak není nad to upozornit hraným trailerem od režiséra Wolverina s Megan Fox v hlavní roli.
Obrázek hry Call of Duty: GhostsCall of Duty je jedna z nejsilnějších videoherních značek, proto se jí dostává odpovídajícímu treatmentu. Trailerová kampaň na poslední tři pokračování končila vždy hranou upoutávkou, v níž se objevilo několik slavných jmen. V roce 2010 si Black Ops zahrál Kobe Bryant a Jimmy Kimmel, o rok později v Modern Warfare 3 to byl Jonah Hill a Sam Worthington a loňské Black Ops 2 představil Guy Ritchie a Robert Downey Jr. Výjimkou není ani letošní rok, kdy přichazí na trh nový díl s podtitulem Ghosts.

Ten se drží v již vyšlapaných kolejích nastolených předešlými trailery, v nichž můžeme sledovat "obyčejné" hráče, kteří se převtělují do svých vojenských rolí, což ještě podtrhuje slogan "There's a soldier in all of us." Zajímavostí je, že komediálně-akční dvouminutovku z rozpadajícího se Las Vegas natočil režisér Wolverina James Mangold a v jedné z rolí představí Megan Fox jako ostřílená sniperka. 

Desátý díl oblíbené akční série platí za jednu z nejdražších videoherních franšíz, jejíž rozpočet se leckdy může rovnat těm filmovým. Takovému titulu, který každý rok přichází s ještě lepší grafikou, hratelností a rozsahem světa, proto předchází nákladná blockbusterová kampaň. Call of Duty: Ghosts vychází již dnes pro všechny dostupné generace konzolí.

Trailer zhlédněte níže.

Hraný trailer hry Call of Duty: Ghosts


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY