Prodloužený víkend: dva trailery na novinku Jasona Reitmana

Vydáno: 01.11.2013 10:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Potenciální oscarový kandidát, melodrama Jasona Reitmana Prodloužený víkend, které zatím sklízí převážně pozitivní ohlasy z festivalů, se představuje v rovnou dvou atmosferických trailerech.
Jason Reitman, specialista na indie dramedie jako Juno nebo Lítám v tom, nyní vstupuje na poněkud temnější půdu. Po vcelku atypickém a nepříjemně realistickém Znovu a jinak, se režisér nyní pouští do osudové a melancholické romance Prodloužený víkend - ta je adaptací stejnojmenné knihy vyprávějící příběh o hledaném odsouzenci, jenž na "prodloužený víkend" unese ovdovělou matku se svým třináctiletým synem jako rukojmí.

Vztahy mezi nimi ale půjdou daleko za čáru únosce-unešení a tak se trojice během krátké časové doby nečekaně sblíží...což samo o sobě vyústí v mnoho morálních dilemat a potíží směrem k okolnímu světu. Níže linkovaným trailerům se daří umně načrtnout střetávající se idylickou atmosféru s krutou realitou tam venku, stejně jako slibuje oscarové výkony v čele s Kate Winslet a Joshem Brolinem, kteří budou zřejmě hrát jako o život.

Trochu ale zamrzí, že druhý trailer mnohem více než na samotnou melodramatickou linku míří na podrobné odhalování děje, tudíž prozradí příliš mnoho informací, které byste možná raději zjistili až v kině. Proto rozhodně doporučujeme zhlédnout spíše první upoutávku, jež naláká stejně účinně a navíc nevyspoileruje půlku filmu. Ten dorazí do českých kin 13. února příštího roku.

Trailery zhlédněte níže. V galerii také najdete dva plakáty k filmu.

Online trailer filmu Prodloužený víkend

Originální trailer filmu Prodloužený víkend


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY