Vesmír ovládne někdo jiný

Vydáno: 08.10.2013 15:00 - | foto: facebook tvůrce

Říká vám něco jméno Jon M. Chu? Vedle čtyř tanečních filmů ze dvou různých sérií (Let´s Dance a Liga mimořádných tanečníků) režíroval zatím poslední díl G. I. Joe, po kterém bylo jeho jméno spojeno s Vládci vesmíru.
Channing Tatum, Dwayne Johnson ve filmu G.I. Joe: Odveta / G.I. Joe: RetaliationVypadá to ale, že komiksovou adaptaci o He-Manovi z planety Eternia, kterému jde po krku zlý Skeletor, bude režírovat někdo jiný. S Jonem Chu se totiž více méně počítá na režii třetího dílu G. I. Joe a spekulovalo se o něm i jako o potenciálním následovníkovi J.J. Abramse v případě třetí části rebootovaného Star Treku.

Důvod, proč si ale nesedne na režisérskou židličku u Vládců vesmíru, zůstává prozatím neznámý, a tak se můžeme pouze dohadovat, zda je to kvůli tomu jeho vytíženosti (točí reklamy, z nichž jednu můžete zhlédnout pod textem) a preferenci jiných projektů. Doufejme, že tento choreograf zůstane na Zemi a bude spíš pokračovat v tvorbě reklam, i když celovečerních a pro Hasbro, než že by se vydal do neprozkoumaných končin s posádkou lodi Enterprise.

Ztráta režiséra ale není jediný problém, který předprodukční fázi vzniku Vládců vesmírů provází. Zatímco Chu s touto komiksovou adaptací již nemá nic společného, Terry Rossio byl najat, aby něco udělal se scénářem. Scenárista Rossio, v jehož filmografii najdeme všechny díly Pirátů z Karibiku a nedoceněnou procházku žánrovou historií westernu Osamělý jezdec, je příslibem toho, že by na konec mohlo jít o zábavnou přehlídku atrakcí.

Reklama Johna M. Chu pro Microsoft Sony.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY