Jack Bauer a 24 hodin míří příští rok do Evropy

Vydáno: 04.10.2013 09:00 - Zuzana Hofmanová | foto: Fox Network

Jack Bauer bude skutečně znovu odpočítávat svých 24 hodin, tentokrát ale nikoliv za velkou louží a přes všechny dohady a naděje ne na velkém plátně. Televizní série 24: Live Another Day odstartuje už v květnu 2014.
Kiefer Sutherland ve filmu  / 24Přes veškerou podporu fanoušků se ani po třech letech od odvysílání poslední epizody „dvacet čtyřky“ nikomu nepovedlo dostat sérii na filmové plátno. Slibovaný celovečerák měla nahradit další série, což se mnohým nezdálo jako adekvátní náhrada za naslibovaný film. Fox se proto rozhodl přijít s něčím speciálním. Po lokacích jako byl New York, Washington, Los Angeles a Kapské Město přichází na řadu stará dobrá Evropa.

Konkrétně Londýn, kde má legendární Jack Bauer strávit celou sezónu o rozsahu omezených dvanácti epizod. Jacka Bauera ze závěrečné, osmé série a jeho novou verzi prohánějící padouchy mezi červenými budkami budou dělit čtyři roky. Tedy přesně tolik let, kolik uběhlo od poslední epizody v roce 2010 do premiéry 24: Live Another Day v květnu 2014.

Roli Jacka Bauera si bez velkých debat zopakuje Kiefer Sutherland. Ten se k Foxu vrací po předčasné stopce jím produkované mysteriózní série Touch. K seriálu se znovu připojí i její původní tvůrce Howard Gordon, autor aktuálního Homeland, tentokrát však pouze jako výkonný producent. Na jeho místě ho zastoupí Evan Katz a Manny Coto.

Zdroj: Collider



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY