Hvězdné války - o kom se šeptá?

Vydáno: 20.09.2013 17:19 - Amaya Tomanová | foto: Lucasfilm Ltd. & 20th Century Fox

Sedmá epizoda Star Wars se čím dál více blíží realizaci a spolu s krátícím se časem přibývají fámy a dohady především o hereckém obsazení. O kom se spekuluje tentokrát?
Michael B. JordanŠeptandě se vždycky daří - o to více, týká-li se očekávané sedmé epizody Star Wars.
I přesto, že se jedná o stále ještě nepotvrzené fámy, těší se tyto zprávy velké pozornosti. Včera byly zveřejněny dohady o možné herecké účasti Saoirse Ronan a souběžně se vyrojily spekulace, související s tím, že v nových Hvězdných válkách by měla výrazně figurovat ženská záporná postava. 

Další nezaručené zprávy na sebe nenechaly dlouho čekat: tentokrát se týkají Michaela B. Jordana a Davida Oyelowo. Prvně jmenovaný se měl dokonce již sejít s režisérem J.J. Abramsem - o tématu jednání však média zarytě mlčí.

O Jordanovi se spekuluje i v souvislosti s rolí Johnnyho Storma v rebootu Fantastické čtyřky, brzy by se tedy mělo ukázat, která z fám byla pravdivá. David Oyelowo momentálně dotáčí Interstellar, o dalších plánovaných projektech se zatím neví, jeho účast na sedmé epizodě je tedy o něco pravděpodobnější. Zda se na plátně setkáme i s Benedictem Cumberbatchem zatím nebylo stoprocentně potvrzeno.

Zdroj: Slashfilm


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY