Další remake Vengeance trilogy našel režiséra

Vydáno: 12.09.2013 14:08 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Američané chtějí i svou "trilogii pomsty". Inspirováni originálními filmy od Chan-wook Parka se pustili do nových verzí a prvního Oldboye uvidíme v kinech už letos. Do produkční fáze se posouvá i další snímek.
Hany Abu-Assad Nejenom Nebohá paní Pomsta, ale také Sympathy for Mr. Vengeance bude následovat Old Boye a od americké produkce se dočká nového kabátu. První zmiňovaný remake nám byl oznámen už na konci minulého roku, ale zatím jsme se nedočkali žádné aktualizace ohledně režisérské pozice. Pouze víme, že hlavní herecké a producentské role by se měla zhostit Charlize Theron. Posledně ohlášené předělávce zato stačí pouze obsadit herecké kolonky. Svého režiséra si totiž už našla. Stane se jím palestinský filmař Hany Abu-Assad.

Americký debut si už střihl v roce 2012 s krimi Kurýr z podsvětí. Ten u publika a kritiky zrovna nezabodoval, nicméně Abu-Assad je uznávaný hlavně pro své neanglicky mluvené filmy. Před osmi lety například přišel s dramatem o sebevražedných atentátnících Ráj hned teď. Na Cannes oceněný Omar zavítá 26. září také mezi české publikum a přinese příběh natočený na pozadí politických konfliktů v Palestině.

Remake bude natáčet podle scénáře Briana Tuckera (Zlomené město). Vhodné adepty do hereckého obsazení tvůrci už pečlivě hledají.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY