Labor Day: Novinka Jasona Reitmana na první fotce

Vydáno: 09.08.2013 12:22 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Milovníci filmů Jasona Reitmana zbystřete. Jeho novinka Labor Day je už kompletní a poprvé nám posílá pohlednici v podobě fotografie z filmu. S režisérem se tentokrát vypravíme do odlišnějších žánrových končin.
Podle stejnojmenného románu Joyce Maynard napsal a natočil kanadský režisér Jason Reitman svůj nejnovější snímek Labor Day. Tentokrát však nečekejte porci černého humoru, sarkastické glosy z úst teenagerů či trpko-úsměvné bilancování zralých hrdinů. Filmař se nově pustil do odlišnějších žánrových přihrádek a nabídne nám dramatickou romanci, která nebude ochuzena o prvky thrilleru.

V hlavní roli uvidíme Kate Winslet jako svobodnou matku Adele, která o americkém Svátku práce společně se svým synem (Gattlin Griffith) nabídne svezení neznámému tulákovi s tváří Joshe Brolina. Z milého muže se však později vyklube uprchlý trestanec. Ve vedlejších rolích účinkuje například i Tobey Maguire jako starší verze syna.

Entertainment Weekly přináší první ochutnávku z již hotového snímku. Přestože se jedná pouze o jednu fotografii, podle Reitmanových slov, která serveru sdělil, jde o dost zásadní fotografii: "Při prvním čtení knižní předlohy jsem si v mysli vybavil přesně tento okamžik, tento záběr, kdy ji on drží a v pozadí je dítě. A skrze okno můžeme zahlédnout souseda, takže diváci budou cítit nebezpečí, ale stejně tak i zoufalství pro Franka a Adele, aby zůstali spolu."

V českých kinech Labor Day debutuje 24. dubna 2014. Světovou premiéru si snímek ale odbude už příští měsíc na torontském festivalu. Vypuštěnou fotografii si prohlédněte v galerii.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY