Gosling a Efron v sedmých Star Wars?

Vydáno: 25.07.2013 16:18 - Roman Kotvald | foto: facebook tvůrce

Když loni Walt Disney koupil Lucasfilms a oznámil novou trilogii Hvězdných válek, okamžitě se začalo spekulovat o návratu původních herců a hlavně obsazení nových. Nyní se vody začínají trošku rozčeřovat.
Zac Efron ve filmu Smrt a život Charlieho St. Clouda / Charlie St. CloudProzatím se jedné pouze o nepotvrzené informace a "drby" z řad pracovníků Disneyho, oficiálního prohlášení se dočkáme pravděpodobně za tři týdny na každoroční akci D23 Expo, která se koná v Anaheimu od 9. do 11. sprna. Četnost novinek ohledně trilogie se zvyšuje, před dvěma dny jste se mohli u nás dočíst, neveselou zprávu co se týče nejistého režisérského křesla J.J. Abramse a v nejbližších měsících bude jejich příval už jen houstnout. Natáčení se blíží sedmimílovými kroky, začíná příští rok ve Velké Británii, tudíž je potřeba naplnit rozvrhy herců.

V současné době pobíhá po internetu spekulace, že by Ryan Gosling mohl být synem Luka Skywalkera, protože dějově má film navazovat na Návrat Jediho s odstupem třiceti let. Mluví se také o obsazení Zaca Efrona, jehož postava však zatím zůstává velkou záhadou. Původní zvěsti o obsazení Leonarda DiCapria se naopak vyvrátily.

Jaké postavy si pro nás oscarový scenárista Michael Arndt připraví (Toy Story 3: Příběh hračekMalá Miss Sunshine) můžeme zatím jen hádat. První epizoda z nové série by se měla dostat do kin v létě 2015.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY