Johnny Depp s Alenkou v říši divů i podruhé

Vydáno: 13.07.2013 17:00 - Zuzana Hofmanová | foto: Disney

Vytížený Depp sice neomráčil svým Osamělým jezdcem, o to víc by zklamané Disney uvítalo další pořádnou pecku. A jak to tak vypadá, tou by mohla být opět Alenka v říši divů, tentokrát pod taktovkou nového režiséra.
Johnny Depp ve filmu Alenka v říši divů / Alice in WonderlandWesternový Osamělý jezdec se momentálně řadí do slabšího průměru produkce studia Disney, což je vzhledem k vysokým nákladům a nemalým očekáváním pořádné zklamání. Filmový kolos se s Deppem rozhodně nehodlá rozžehnat ve zlém a svou hvězdu se snaží obsadit do dalšího spektáklu. A co jiného funguje, než prověřená klasika?

Tou by měla být znovu Alenka v říši divů. Depp má v současnosti stát před podepsáním několikaleté smlouvy se studiem Disney, jehož obsahem by měla být i úspěšná Burtonova pohádka z říše za zrcadlem. Kloboučníka by si ale Depp vystřihl bez svého dvorního režiséra, protože propíraný Burton předal pomyslné žezlo Jamesi Bobinovi, který pro Disney natočil celovečerní Mupety. K ruce mu bude původní „Burtonova“ scenáristka Linda Woolverton. Účast Heleny Bonham CarterMii WasikowskéAnne Hathaway se také zvažuje, nicméně potvrzena zatím nebyla ani jedna.

Pokud dohoda mezi studiem a Deppem dopadne tak, jak má, čekají herce ještě další dvě disneyovky: muzikál Into the Woods a paté pokračování Pirátů z Karibiku.

Zdroj: Collider



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY