Video: Wolverine mlátí yakuzu na střeše vlaku

Vydáno: 09.07.2013 12:01 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Wolverineova sólovka představuje první klip z filmu - nejde však o žádnou dialogovou scénu, ale o pořádnou akci na vysokorychlostním vlaku, kde Hugh Jackman předvede pár akrobatických kousků. Přesvědčte se o tom sami.
Hugh Jackman ve filmu Wolverine / The WolverineAdamantiového řezníka tady máme už za dva týdny, a tak přichází poslední část promo kampaně - a tím jsou klipy z filmu. James Mangold nenapíná diváky nějakou bezvýznamnou dialogovou scénou nebo malým soubojem, ale rovnou sahá po zřejmě nevelkolepější akční sekvenci, kterou je bitka na streše vysokorychlostního vlaku. Ve své stručnosti (minuta a půl dlouhé video) můžeme předpokládat, že jde jen o výňatek z mnohem delší bojové scény.

Jestliže v trailerech scéna působila svým nedodělanými triky trošku nedotaženě, tady už všechny obavy padají stranou - na svou krátkou stopáž vypadá viděný materiál dost kineticky a intenzivně. Vlastně jsem dost zvědav, jak se Mangold s veškerou akcí vyrovná, vlaková scéna totiž jako jediná působí mnohem moderněji něž ostatní, oldschoolověji pojaté fighty.

Prodloužený klip zhlédněte níže. A jen tak na okraj - nepřipomíná vám ta hudba skladbu z Matrix Reloaded ve scéně, kdy Morpheus na náklaďáku bojuje s agentem?

Prodloužený klip z filmu Wolverine


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY